Az ország legnagyobb 80-as évek showja Budapesten!

A fesztivál kezdetéig hátra van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

JEGYVÁSÁRLÁS

normál – küzdőtér

A küzdőtérre történő belépésre jogosít. Cseveghetnek, italozgathatnak és fogyaszthatják a rendezvényre kitelepült ételgyárosok finomságait.

Vip terasz

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

PRIVÁT – VIP – TERASZ

Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.
Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.
Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.
Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.
Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.
Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.
A „Single Skylounge” egy 15 fő befogadására alkalmas terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL

SZEREZD BE ELŐVÉTELES JEGYEIDET EXTRA KEDVEZMÉNYESEN

A FESZTIVÁLRÓL

80’s DISCO Retro Festival – Szeptember 17. SZOMBAT – Újra a Budapest Parkban!

 

2022-ben újra fényesíthetitek a lakkcipőt, hiszen a Budapest Park csak erre az egyetlen estére az évben ismét egy óriási 80-as retro diszkóvá alakul. Felcsendülnek ÉLŐBEN a 80-as évek legnagyobb slágerei és elhozzuk Nektek a korszak legnagyobb világsztárjait egy látványos show-ba csomagolva profi táncosokkal és látványos show-elemekkel. Az első teltházas 80’s DISCO hatalmas sikerén és azon a megszámlálhatatlan pozitív visszajelzésen felbuzdulva már gőzerővel dolgozunk egy még az ideinél is nagyobb bulin. Kíváncsi vagy, kik lesznek velünk? Most lehull a lepel!

A jegyértékesítés elkezdődött! Vedd meg még ma a jegyed, nehogy lemaradj az év legnagyobb 80-as éveket felidéző rendezvényről!

HELYSZÍN

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZELEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

KAPCSOLAT

Telefon: +36705554638
Rendezvény információ: info@tdf.hu
Jegy információ: jegy@ tdf.hu
Hétfőtől – Péntekig: 10:00-18:00

A Total Dance Festival csapata felelős a produkcióért. A technikai eszközök, illetve annak lebonyolítása, a vendgélátás és a beléptetés a Budapest Park hatásköre. 22:00-kor a Nagyszínpad hangtechnikája a környékre vonatkozó csendrendelet értelmében a megadott értékre csökken.

MÉDIA PARTNERÜNK

GYAKORI KÉRDÉSEK

HÁZIREND

ÁSZF